Бившият шеф на Агенция "Пътна инфраструктура" инж. Лазар Лазаров коментира поредните обвинения срещу него в телефонен разговор.

Лазар Лазаров, бивш шеф на Агенция "Пътна инфраструктура": "Пътища Пловдив" са основен наимодател на техника за обекти, така че няма как ние да не контактуваме с тях, със сигурност контактуваме, има срещи за договорка на графици и т.н, чисто работни мероприятия.

- Лиляна Павлова спомена, че никъде няма ваши подписи и, че вие не сте знаели какво се случва с тази поръчка, това така ли е?

- Не, не, знаел съм какво, но наистина няма мои подписи, тъй като това е поръчка, която се е правила през 2015 г. 2014 г. всъщност е започнато и решенията за откриването наистина са без мен. Процедурите са спазени, за мен поръчката е направена според законовите изисквания.

- А как си обяснявате това влизане на прокуратурата точно сега?

- Не мога да отговоря на това нещо. Още след сигнала на двамата депутати от БСП, така че дори по мое време, с мои подписи, цялата документация, тя е в класьори, доста обемиста документация и на електронни носители е предоставена на прокуратурата, всичко което като документи са изискали.
© снимка: АРХИВ