Концерт под мотото "Направи добро за непознат" събра някои от най-големите звезди на българската музика на една сцена. Инициативата е в памет на Виктория Маринова и цели да продължи благотворителните каузи, които убитата русенска журналистка не успя да завърши.

Орлин Павлов, DEEP ZONE Project, Георги Христов, Силвия и Теди Кацарови, Хилда Казасян, Дичо, Крисия и местните таланти Пресияна и Мирела Димитрови бяха само част от изпълнителите, които се включиха в концерта в русенската зала "Арена Монбат".

Пресияна Димитрова: Ние познавахме Вики и се радваме затова, че ще можем да продължим нейната кауза.

Организатор на концерта е фондация "Направи добро на непознат", създадена в памет на Виктория Маринова. Вече са проучени конкретни места и институции, които имат нужда от подкрепа и ще получат помощ в дните около Коледа със средствата, събрани по време на концерта.

Свилен Максимов, председател на фондация "Направи добро за непознат": Тия хора по тия места, единствено нещо, на което се надяват, когато дойдат празници, е да стане някакво чудо... И се надяваме едно такова чудо да им направим. И то не ние, хората да го направят.

От фондацията заявиха, че ще продължат с подобни инициативи, като приемат всякаква помощ, включително и доброволци, които имат желание да работят за каузата "Направи добро за непознат".