България излиза срещу Словения в решителен мач за първото място в своята група в Лигата на нациите. Двубоят ще се излъчва пряко по БНТ1 от 21:45 ч. Последните новини преди мача вижте от прякото включване на Росен Станчев от Националния стадион "Васил Левски".

Тази вечер е последният за тима ни мач през 2018 г. в Лигата на Нациите. Шансове има за участие и във финалната фаза догодина. Това може да стане ако трикольорите победят последния в класирането, но според специалистите не и по класа отбор на Словения.

След вчерашния снеговалеж, днес теренът изглежда отлично подготвен... По-сериозният въпрос остава колко фенове ще подкрепят националите. Продадени са около 5100 билета.

Селекционерът Петър Хубчев може да разчита на всички свои избраници, без наказания Тодор Неделев. За Словения трима отпадат заради контузии.

И нещо много-важно - сама по себе си победа за България няма да е достатъчна. Погледите ни ще са насочени и към двубоя между Кипър и Норвегия. Норвежците са основния ни конкурент за първата позиция и са с един гол по-добра головата разлика от тази на България.