НОВИНИ

Българка поръчала убийства на роднини заради наследство от Америка

Поръчителка на няколко убийства разкри полицията в Пловдив.За да остане единствена наследница на милионите на баща си 66-годишната Иванка Ройдова поръчала отвличането и убийството на брат си и неговото семейство.Жената е от пловдивско село и днес беше задържана. Бащата на Ройдова след скандал с нея я лишава от наследство и го оставя на брат й и неговия син.

bnt avatar logo
от Сашка Пушкова
19:03, 24.03.2016
Чете се за: 00:26 мин.
У нас

Става дума за над 4 милиона и половина долара в недвижимо имущество и попечителски фондове, оставени в Америка от бащата на Ройдова. Това съобщи окръжният прокурор на Пловдив Румен Попов.

По данни на прокуратурата тя предлагала на наемни убийци, сред които и чужденци, около 450 000 долара за убийствата и дала точни указания как трябва да се извършат.

Благодарение на полицай под прикритие Иванка Ройдова от село Браниполе е задържана в ареста за 72 часа.

Румен Попов-окръжен прокурор на Пловдив: Брат й би следвало след отвличането, за да изглежда като нещастен случай, тъй като е инсулиново зависим, по нейни указания да бъде инжектиран предозиран, за да изглежда като нещастен случай, а при възможност според нейната информация на Гергьовден когато се съберат всички, да бъдат ликвидирани едновременно.
Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Добромир Гущеров: Доган ръководеше БСП чрез Станишев
Добромир Гущеров: Доган ръководеше БСП чрез Станишев
Атанас Атанасов: Контраразузнаването работи с недокомплект от 35-40 %
Атанас Атанасов: Контраразузнаването работи с недокомплект от 35-40 %