НОВИНИ

Българската рок група Джеръми? ще подгрява концерта на Queen в София

Остават броени дни до концерта на Queen в България. Шоуто на легендарните музиканти заедно с младата звезда Адам Ламбърт е на 23 юни на стадион „Георги Аспарухов" и е част от фестивала АРЕНА МУЗИКА. За наша радост българската инди рок група Джеръми? е избрана да подгрее публиката на дългоочаквания концерт на Queen у нас. Преди това обаче българите ще излязат на една сцена с Брайън Мей и компания и на техните спектакли в Полша и Румъния, което е невероятен успех и признание за таланта на нашите музиканти.

bnt avatar logo
от Андреа Драганова
11:16, 17.06.2016
Чете се за: 00:57 мин.
Още
българската рок група джеръми подгрява концерта queen софия

За първи път българска група има шанс за световна кариера. Джеръми? бяха одобрени от екипа на Queen и лично от Brian May и Roger Taylor, а съвместните им участия ще им дадат шанс да бъдат забелязани от световните медии и водещи музикални продуценти. Откриваме музикантите на репетиция, часове преди да отпътуват за Полша, където за първи път ще се срещнат с Queen.

Ерсин Мустафов: Не знаем какво е усещането да си с такива музиканти на една сцена, концертите предстоят, след няколко дни са всъщност и нямаме търпение и сме така доста развълнувани от цялото нещо.

През последните няколко години Jeremy се утвърждават като една от най-популярните и харесвани инди рок групи у нас. Ерсин Мустафов, Ташо Колев, Росен Ватев и Емилиян Бонев - започват да свирят през 2013-та в родния им град Каварна. Следвайки мечтата си да правят своя музика, днес вече превземат и европейските сцени. Песента им "Fake Fruits" печели одобрението на българските меломани и заема челни позиции в музикалните класации. Сингълът набира популярност след като клипът е излъчен в ефира на MTV. В момента Джеръми работят върху новия си албум.

Ерсин Мустафов: Ние ще изпълним всички песни от дебютния ни албум, като ще изпълним и някои, които са позабравени и са от самото начало на групата.
Росен Ватев: Аз бих си пожелал да има повече хора, които да се запознаят с нашата музика, защото мисля че има какво да чуят!

Дори след трагичната загуба на легендарния Freddie Mercury, Queen продължават да са една от най-великите групи в рок историята. Поколения меломани у нас са жадували да чуят на живо вечните им класики и съвсем скоро тази мечта ще стане реалност.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Тестват шофьорите за сънна апнея
Тестват шофьорите за сънна апнея
Нов облик за бившия Партиен дом в Пловдив
Нов облик за бившия Партиен дом в Пловдив