НОВИНИ

Български фризьори с шоу в Япония

Български фризьори бяха избрани да представят страната ни със специално шоу в Япония. Събитието е организирано от световната организация "Интеркоафьор Мондиал", в която членуват 56 страни. България има свои представители от 2003 г. Двама от нашите сънародници се прибраха от там с награди за принос към фризьорството.

Боряна Благоева
от Боряна Благоева
07:13, 22.05.2017
6622
Чете се за: 00:55 мин.
Още

“Паневритмията на Дънов" - Любов, хармония и красота във всеобщ космичен ритъм беше темата, с която нашите сънародници, представиха България на световния конгрес за фризьори в Япония. Кадрите от видеото по време на представянето показаха красивите кътчета на България, а моделите бяха облечени в народни носии.

Жулиета Георгиева - фризьор:
Прическите са в тон със съвременната тенденция, свободни, раздвижени, вълни, букли - това ни беше първата визия, а втората заплитаne на различни видове плитки, в които вплетохме и българските рози с различни цветове.
;

От всички 56 страни, които членуват в организацията, само осем имаха възможността да представят своите държави със специално шоу.

Марин Хубенов (Мърфи) - фризьор:
Това е една огромна чест за нас, че ни се дава такава възможност и ни се гласува такова доверие въобще да направим на такъв световен форум - шоу.
;

Стилистите ни разказаха и за най-новите тенденциите при абитуриентските прически.

Петьо Велев - фризьор:
Тази година за абитуриентите продължава една тенденция към освобождаване, по-леки, по-свободни коси, по-феерични.
;

Някои се спират и на по-екстравагантните прически като залагат на модерните в момента ярки и неонови цветове.

Зорница Стойчева - фризьор:
Новите цветове са цветове, които разгръщат светлината си, такива, които имат способността, когато е тъмно под специална светлина, те да излъчват едно сияние, да светят в различен цвят. Наистина неоновите цветове са модерни в момента, както за абитуриентите, така и за дами, които са с по-сериозни професии.
;

Стилистите са доволни от това, че младежите наблюдават модните тенденции и се вслушват в техните съветите. Най-важният от тях е, прическата да бъде съобразена с цялостната визия.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Християни и мюсюлмани построиха църква в силистренско село
Християни и мюсюлмани построиха църква в силистренско село
Арендатори от Видинско напояват земите си без да плащат
Арендатори от Видинско напояват земите си без да плащат