НОВИНИ

Близнаци, родени в различни години

Три минути превърнаха новородени близнаци от Калифорния в звезди. Куриозът е, че едното бебе се е родило в последните мигове на 2015-а, а другото - в първите на 2016 година.

Златина Петкова
от Златина Петкова
17:41, 04.01.2016
Чете се за: 00:32 мин.
Още

Джейлин Салгадо се ражда в 11:59 на 31 декември 2015. Брат й Луис идва на бял свят в 00:02 на 1 януари 2016. Така съдбата отрежда на близнаците да празнуват рождените си дни не само в отделни дни, а и в различни години.

За служителите в медицинския център в Сан Диего, където се раждат бебета, събитието е истинско чудо.

Линет Кьотце, медицинска сестра: Това е много необичайно, затова и много специално. Не съм виждала нищо такова за целия ми 34-годишен стаж като медицинска сестра. Много сме въодушевени, че се родиха при нас.

Бащата на вече световно известните близнаци споделя, че със съпругата му се надявали, че децата ще бъдат родени на една и съща дата.

Луис Салгадо, баща на близнаците: Сега вероятно ще имаме спорове от типа "Моят рожден ден е първи!", а пък ще трябва да правим и две отделни тържества.

Въпреки тези бъдещи неудобства, момиченцето и момченцето, както и майка им, са добре и са щастливи, съобщават от медицинския център.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Софийският административен съд отхвърли иск срещу по-скъпите винетки
Софийският административен съд отхвърли иск срещу по-скъпите винетки
Бум на разводите в първия понеделник от новата година
Бум на разводите в първия понеделник от новата година