Почти 400 000 зрители в страната са проследили разговора на Бойко Василев с Лили Иванова в обзорното публицистичното предаване на БНТ1 „Панорама“. Според пийпълметричните данни на ГАРБ всеки шести зрител е предпочел да проследи гостуването на Лили Иванова в този часови пояс. На сайтовете на обществената телевизия – bnt.bg и news.bnt.bg - почти 45 000 зрители са гледали интервюто онлайн.

В петък (29 септември) Лили Иванова бе специален гост в студиото на „Панорама“, където сподели, че връща като бумеранг към публиката цялата любов, която получава на сцената.

„Ако някой си въобразява, че е вечно на мода, той е свършил. Той е фалирал. За да си на гребена на вълната, не можеш да си фантазираш и да смяташ, че си най-великият. Първо трябва да слушаш какво става по света. Музиката е различна вече и трябва да се съобразяваш. Не ние сме велики, а публиката е велика“ – каза още Лили Иванова.

Според нея ключът към човешката душа е любовта.

Можете да видите цялото интервю с Лили Иванова тук:

Лили Иванова: ​Цялата любов, която получавам на сцената, я връщам като бумеранг

Лили Иванова: ​Цялата любов, която получавам на сцената, я връщам като бумеранг

Цялата любов, която получавам на сцената, я връщам като бумеранг, тя ме стимулира и аз я раздавам от сцената, каза Лили Иванова в предаването "Панорам...