Хаос на Централната гара в София. Всички влаковете от и за столицата се движат с повече от 100 минути закъснение. Причината е скъсана контактна мрежа. Повече от 4 часа хората са блокирани в чакалнята. Пътниците са изнервени, защото никой не им дава информация какво се случва. Въпреки големите проблеми с влаковете, на пътуващите се продават билети. Ситуацията е такава от 15:30 след обяд.

Много от недоволните пътници настояваха парите им да бъдат върнати. Някои пътници, на които парите бяха върнати се отказаха да чакат. Други, обаче, нямат алтернативен превоз и няма как да се приберат вкъщи, затова остават да чакат влаковете.

От БДЖ работят по отстраняването на проблема. Все още обаче няма информация, кога влаковете ще се движат по график. Някои влакове са отменени, а хората са пренасочени към други, движещи се по същото трасе. Голяма част от хората останаха на гарата с надеждата скоро да се качат на влаковете и да се приберат вкъщи.

Какво казаха възмутените пътници и повече информация вижте във видеото.

С голямо закъснение се движат влаковете от и за София

С голямо закъснение се движат влаковете от и за София

Всички влакове на Централна жп гара от и за София се движат с голямо закъснение. Чакалнята на гарата е пълна със заминаващи и чакащи пътници. Причинат...