НОВИНИ

Bloodrush спечелиха "Голямото рок междучасие"

Коста, Мартин и Мариян или група Bloodrush спечелиха музикалното риалити на БНТ "Голямото рок междучасие". Бандата категорично грабна зрителския вот и отнася към родния Добрич голямата награда - цялостното музикално оборудване. Освен музикалната техника, Bloodrush получават и шанс да работят с продуценти по промо пачре и да заснемат видео към него. Ето защо именно момчетата от Добрич са най-добрата училищна рок банда на България.

Диана Тодорова
от Диана Тодорова
12:46, 22.12.2016
Чете се за: 00:44 мин.
Bloodrush спечелиха Голямото рок междучасие

Bloodrush


Преди месец Bloodrush отпразнуваха 4-тия си рожден ден с концерт, на който свириха заедно с The lefties. Снощи двете банди са оказаха една срещу друга в последната музикална битка на "Голямото рок междучасие".


Светлана Василева-Илайсън, член на журито: Групите, които стигнаха до финала, може да се каже, че от началото имах усщеане, че ще бъдат те. А сега ще е интересно да видим и последния двубой на много добрите приятели.


С "Purple haze" на Джими Хендрикс Bloodrush спечелиха и зрителския вот, и адмирациите на журито, и цялото предаване.


Коста, Bloodrush: Истината е,че ние наистина не очаквахме да спечелим, аз бях с пълното убеждение, че няма шанс българският народ да избере такава яка група като нас за победител.

БНТ: А какво е това, което е при вас?

Коста, Bloodrush: Освен всичките награди, ни дадоха тази плака с автографи от журито.

БНТ: Какво ви дадоха тези хора?


Мариян, Bloodrush: Оу, ами доста ни помогнаха да се развием акто музиканти вече и енергията, която беше през цялото време тук, много ни зареди и може би това много спомогна да сме тук в момента.


Ако искате да чуете бандата на живо, Коста, Мартин и Мариян ще свирят на 27 и 28 декември в София. И отсега да знаете, че местата пред сцената са вече окупирани от фенките.


Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Путин: Необходимо е засилване на стратегическите ядрени сили на Русия
Путин: Необходимо е засилване на стратегическите ядрени сили на Русия
Гюлен отрече да е отговорен за смъртта на посланик Карлов
Гюлен отрече да е отговорен за смъртта на посланик Карлов