"БНТ на 60". Обществената телевизия празнува своята годишнина със специално предаване. В делничните дни от 22 ч., в 60 епизода, ще пътуваме из телевизионната история с любимите лица на България. Водещ е Драгомир Драганов.

С първата програма идват първите любими лица, които и днес ни събират пред екрана. Любовта към тях ни води и в телевизионното пътешествие из последните 60 години.

Драгомир Драганов, водещ: Ние ще предложим пъзел от неповторими емоции, усмивки, мелодии и най-вече спомени на няколко поколения пред и на екрана. Очаквайте много любимци и много съвремененници.

Татяна Лолова, Маргарита Хранова, Мартина Вачкова и Петър Вучков са сред първите звезди, които ще споделят какво е за тях БНТ.

Драгомир Драганов, водещ: Тя продължава да им дава спокойствието, че са информирани по най-правилния начин - по най-деликатния и професионален начин, но на повечето от тях тя им е дала самочувствие - да се превърнат в звезди от екрана, във всенародни любимци, разбира се, има хора, които са израснали с телевизията и си спомнят с много усмивка своите детски кумири, любимите анимационни филми и телевизионни предавания.

С много истории, останали зад кулисите на празниците, ще честваме и нашия празник. Започваме тази вечер в 22:00.

Още по темата БНТ стана на 60