НОВИНИ

60 деца от цялата страна ще участват в празничния спектакъл на БНТ

БНТ обединява над 60 деца от цяла България в празничното издание „Децата на България са супер“. Впечатляващото шоу зрителите могат да видят в последния ден на 2017 година от 15:30 часа по БНТ1.

деца цялата страна участват празничния спектакъл бнт
bnt avatar logo
от БНТ
10:30, 15.12.2017
Чете се за: 01:01 мин.
Още

Обществената медия покани в новогодишния спектакъл изявени солисти и участници в музикални формации, танцьори, малки илюзионисти и бъдещи циркови артисти, доказали дарбата си в национални и международни конкурси и фестивали. Сред тях са българският представител в „Детската Евровизия 2016“ Лидия Ганева, възпитаници на музикална школа „Арт Войс Център“ и музикален център „Карнолски“, балет „Естрея“, Валентин Илиев, дуетите Ниа Стоянова и Антон Гаров и Аглея Канева с Тодор Борисов, малката фокусничка Ива – Розовата пантера, Мартин – „Малкия Индиана Джоунс“, със страст към екзотичните животни, школата по атракционни изкуства към Националния дворец на децата.

Специален гост в телевизионното шоу е музикалната звезда Криско, който ще изпълни хита „Нашият живот“ в компанията на детската вокална група „Бон-Бон”.


;

Първият в България детско-юношески фолклорен ансамбъл „Изворче“ също ще вземе участие в спектакъла.

;

Режисьор на новогодишната продукция на БНТ е Станислав Терзиев, отговорен оператор Здравко Ружев, а монтажът е дело на Филип Петков. Редактори на спектакъла са Розмари Драгнева и Драгомир Драганов, а изпълнителен продуцент - Кристина Матеева. Делегиран продуцент на формата „Децата на България са супер“ е Федя Тодорова.

От м. ноември, 2015 г. БНТ 1 периодично организира концерт – спектакли под надслова „Децата на България са супер”, посветени на празници, в подкрепа на каузи и международни музикални конкурси като „Детската Евровизия“. По този начин обществената медия представя на телевизионните зрители таланта на българските деца, изявени във всички музикални жанрове, успешни формации и индивидуални изпълнители в сценичните изкуства и художествените спортове.

;

Водещи на „Децата на България са супер“ отново са популярната певица, позната и като домакин на редица детски предавания - Йоанна Драгнева, и едно от емблематичните лица на музикалните шоу програми в БНТ - Драгомир Драганов.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Полицейските синдикати излизат на протест на 22 декември
Полицейските синдикати излизат на протест на 22 декември
Човек загина при челен сблъсък на камион и кола край Казанлък
Човек загина при челен сблъсък на камион и кола край Казанлък