НОВИНИ

БНТ обещава специална "Кино ваканция" за най-малките зрители

БНТ 1 обещава забавно лято с интересна програма. Специална "Кино ваканция" очаква най-малките ни зрители през август. Среща с любими герои очаква децата всеки ден още със ставането от сън от 9:15 до 10:15 . Хитови заглавия се връщат на екрана, някои от филмите от нашето детство са буквално са спасени, за да ги видят и днешните малчугани.

Милена Кирова
от Милена Кирова
10:43, 31.07.2016
Чете се за: 00:50 мин.
У нас
бнт обещава специална кино ваканция малките зрители

За всяко дете по филм - това ще включва лятната киноваканция с БНТ. За пакостите на патиланците няма сезон - и зиме и лете - Патилан е готов за приключения. А историята по спасяването на детския филм "Патиланско царство'' е като за филмова лента.

Тодор Игнатов - ръководител на направление "Чужди програми": Беше стояла повече от 15 години във фонда на БНТ, неизползваема и с технически негодни епизоди, но благодарение на колегите всичко беше оправено и от 2-3 години и тя е в добро качество за излъчване.

И какво е детска програма без малко магия. Ето и последното пътешествие през света на приказките.

Тодор Игнатов - ръководител на направление "Чужди програми": Продължаваме след многогодишни усилия с... не обичам тази дума, но култовия сериал "Арабела", за който сме получавали години наред многократни молби и писма на зрители.

Най-малките ще гледат анимация. Сигурно си спомняте принц Агром, който се учи да използва силите си, за да запази мира. Да, това е героят от италианската анимация "Новите приключения на гормитите".

Тодор Игнатов - ръководител на направление "Чужди програми": Тук историята е изведена с екологична поука и насоченост. Това са едни измислени същества - племена, принадлежащи към основните елементи на земята - гора, вода, въздух, които се борят срещу злото, разбира се.

Кои са "Лошите добри приятели" - ще разкаже 11-годишният Роджър. Когато е в училище няма как да не се забърка в някоя комична ситуация. Очакват го разочарования, но и поуки .Така ще изпълним много желания, а лятната киноваканция с БНТ 1 ще продължи през целия август.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Бюджетът на Община Ветово е приет
Бюджетът на Община Ветово е приет
Имаме ли шанс за медал от Игрите в Рио?
Имаме ли шанс за медал от Игрите в Рио?