НОВИНИ

БНТ представя "Под прикритие" тази вечер в Лондон

Българската национална телевизия, съвместно с Българския културен институт в Лондон, официално ще представи сериала "Под прикритие" във Великобритания тази вечер. Събитието започна в 20:00 часа местно време в кино VUE Cinema West End на Лестър Скуеър - меката на културния живот в Лондон. VUE Cinema West End е едно от трите кина на Лестър Скуеър, в които се състоят премиерите на световните филмови продукции в Лондон.

Благой Цицелков
от Благой Цицелков оператор Атанас Атанасов
20:20, 04.11.2016 (извънредно)
Чете се за: 00:36 мин.
У нас

Гала вечерта е от изключително значение за обществената телевизия. "Под прикритие" се разпространява в повече от 180 територии, Великобритания е едно от местата, в което хитовата българска поредица все още не се излъчва.

"Под прикритие" ще бъде представен от продуцентите на сериала Севда Шишманова (БНТ), Димитър Митовски (Камера Ентъртейнмънт) и актьорите Ивайло Захариев, Бойко Кръстанов, Владимир Пенев, Мариан Вълев и Любен Кънев.

;

Те ще преминат по червения килим в британската столица, където за първи път ще се срещнат с лондонската публика. Събитието включва среща на екипа на "Под прикритие" с професионалисти от индустриалните кино и телевизионни среди на Острова, а публиката ще има възможност да вземе автографи от българските кино звезди и да участва в пряк диалог с тях. В залата гостите ще видят ремикс на петте сезона и ще изгледат последния епизод на сериала.

На официалното представяне в Лондон БНТ покани свои партньори, сред които ВВС, CNN Turner, Sonny, Endemol, NBC Universal Studio, Paramount Picture и др.

Подробности и кадри от събитието очаквайте в на живо в информационната емисия "По света и у нас" в 20.00 часа тази вечер.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Проверяват ресторант и хотел в Пловдив по сигнал на родители от Бургас
Проверяват ресторант и хотел в Пловдив по сигнал на родители от Бургас
Работна картотека на хората с увреждания
Работна картотека на хората с увреждания