НОВИНИ

БНТ ще излъчи всички срещи на Лудогорец в Лига Европа

БНТ 1 и БНТ HD ще излъчат пряко първия тест на българския шампион срещу турския „Истанбул Башакшехир“. Двубоят ще се предава директно от стадион "Фатих Терим" в четвъртък (14 септември) от 20:00 часа.

бнт излъчи всички срещи лудогорец лига европа
bnt avatar logo
от БНТ
12:15, 12.09.2017
Чете се за: 00:35 мин.
У нас

Обществената телевизия е единствената медия, която ще покаже всички срещи на „Лудогорец“ от група C на турнира, където са още отборите на португалския „Брага“ и немския „Хофенхайм“.

За мача срещу „Истанбул Башакшехир“ в състава на българския тим няма да играе наказаният Марселиньо. В турския отбор който завърши на второ място в последното първенство, личат имената на изестни футболисти като Емануел Адебайор, Гаел Клиши, Елеро Елиа и бившия играч на „Лудогорец“ Жуниор Кайсара.

Коментатор на футболната среща ще бъде Ивайло Ангелов, а репортерът Тодор Георгиев ще осигури за зрителите на БНТ първите интервюта с играчи и треньори след мача. Коментарното студиото на БНТ с водещ Радостин Любомиров започва 30 минути преди началото на двубоя - в 19:30 часа.

Вторият двубой на разградчани ще е на 28 септември от 22:05 часа, когато приемат на своя стадион „Лудогорец Арена“ тима на „Хофенхайм“.

На 19 октомври предстои срещата с отбора на „Брага“ в Португалия. Две седмици по-късно – на 2 ноември, португалците връщат визитата.

На 23 ноември в Разград „Лудогорец“ посреща отбора на „Истанбул Башакшехир“ и завършва на 7 декември в Германия.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Жителите на район Южен в Пловдив с нова детска площадка
Жителите на район "Южен" в Пловдив с нова детска площадка
Все още няма официална информация за похитителите на Адриан Златков
Все още няма официална информация за похитителите на Адриан Златков