НОВИНИ

БНТ закрива "Под прикритие" с гала вечер на 4 юни

Финалът на култовия сериал събира всички, които го създаваха пет сезона.

bnt avatar logo
от БНТ
16:33, 26.05.2016
Чете се за: 01:03 мин.
Още

Българската национална телевизия ще закрие най-успешния си филмов проект – сериалът „Под прикритие” - с галацеремония. Това ще се случи на 4-ти юни (събота) в зала 1 на НДК пред погледа на хиляди зрители както в залата, така и пред екраните. Прякото предаване ще започне в 20:30 часа, а час по-късно (21:30 часа) ще бъде излъчен финалният епизод на криминалната поредица. Той ще бъде предаван едновременно в ефира на БНТ1, в зала 1 на НДК и на голям екран пред сградата на двореца на културата.

;

Националната телевизия ще даде уникалната възможност на всички почитатели на „Под прикритие” да видят на живо любимите си герои от всичките пет сезона на сериала. Заедно с Ивайло Захариев, Захари Бахаров, Владимир Пенев, Мариан Вълев, Бойко Кръстанов, Йоана Темелкова, Силвия Петкова, Кирил Ефремов, Пламен Манасиев, по червения килим ще преминат и звездите, които се превъплътиха в запомнящи се герои, с които зрителите се разделяха драматично. Сред тях са Михаил Билалов, Александър Сано, Ирена Милянкова, Цветана Манева, Койна Русева, Теодора Духовникова, Снежана Макавеева, Явор Бахаров, Деян Донков, Христо Мутафчиев и много други. 186 територии.

;

Събитието ще събере на едно място всички, които създадоха най-добрата телевизионна поредица – продуцентите, режисьорите, актьорите, сценаристите, операторите, монтажистите, стилистите, художниците. БНТ ще отдаде дължимата почит и на незабравимия Чочо Попйорданов, който остави ярка след и в този филм като ченгето Момчил Нешев.

Водещи на финала, който ще остави в историята на телевизията „Под прикритие”, са Добрина Чешмеджиева и Георги Любенов. Галавечерта ще даде възможност на зрителите да си припомнят култови сцени и реплики, но и да разберат какво е най-важното, което остава зад кадър. Гости на събитието ще бъдат дистрибуторите на телевизионната поредица в САЩ, Латинска Америка и Европа.

Сериалът на БНТ “Под прикритие” е абсолютен прецедент в българската телевизионна и филмова индустрия с разпространение в

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Стачки и блокади във Франция
Стачки и блокади във Франция
Спасителната операция в подводната пещера не може да започне
Спасителната операция в подводната пещера не може да започне