НОВИНИ

БНТ1 - лидер в телевизионния ефир на Бъдни вечер

БНТ1 е най-гледаният телевизионен канал на Бъдни вечер. Данните на GARB Audience Measurement Bulgaria сочат, че над половин милион души са предпочели обществената медия вечерта на 24-ти декември.

бнт1 лидер телевизионния ефир бъдни вечер
bnt avatar logo
от БНТ
17:57, 27.12.2016
Чете се за: 00:27 мин.
У нас

Развлекателното предаване „Шоуто на Канала“ е привлякло 544 000 зрители, а юбилейният концерт на Михаил Белчев, в който прозвучаха едни от най-хубавите песни по негови стихове - 519 000. Според пийпълметричното проучване високи рейтинги се отчитат във всички целеви групи, а аудиторният дял е 23% за времето на излъчване на „Шоуто на Канала“ и 27,1 на сто за концерта „Михаил Белчев на 70 години“ (на база възраст 4+).

Данните на GARB отчитат силен зрителски интерес и към още два концерта, включени в празничната програма на БНТ1 – „Коледни звезди” и музикалният спектакъл, в памет на Вили Казасян – „На Вили“, излъчен на 25 декември.

В навечерието на Рождество Христово обществената медия представи и спектакъла „Отборът“, с който златните момичета от националния тим по художествена гимнастика се сбогуваха с българската публиката. Бенефисът е проследен от 305 000 души.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Зърнопроизводители искат минималната изкупни цени, определени от държавата
Зърнопроизводители искат минималната изкупни цени, определени от държавата
Децата от Хитрино се връщат в клас на 5 януари
Децата от Хитрино се връщат в клас на 5 януари