НОВИНИ

Богдан Милчев: Няма единна политика по безопасност за движение по пътищата

Странно е, че има обявяване на причините за вчерашната катастрофа на АМ "Тракия" преди започването на досъдебното производство или преди неговото завършване, коментира в студиoто на "Денят започва" бившият началник на "Пътна полиция" в София Богдан Милчев.

bnt avatar logo
от БНТ
08:53, 06.07.2017
Чете се за: 00:28 мин.
У нас

Според него това навява на мисълта, че в България нямаме единна политика по безопасността за движение по пътищата.

Богдан Милчев, бивш началник на "Пътна полиция" в София: Случват се, макар и рядко, такива инциденти. Това, което прави впечатление, е противоречивата информация от различните институции, отговорни за безопасността за движение по пътищата, и най-вече, това, което пък на мен ми направи впечатление като човек, който се е занимавал с резследването и посещението на ПТП, е, че още след първия час след събитието висшето ръководство на различни институции посочиха причините.

Милчев попита какво е наложило преди започването на досъдебното производство или преди неговото завършване на самото разследване и обследване на произшествието да започват институциите да излизат с причините за ПТП-то. Според него това навява на мисълта, че в България нямаме единна политика по безопасността за движение по пътищата.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Валери Симеонов: Демографската криза ще се преодолее с т. нар. тридетен модел
Валери Симеонов: Демографската криза ще се преодолее с т. нар. тридетен модел
Очакванията за речта на Доналд Тръмп във Варшава
Очакванията за речта на Доналд Тръмп във Варшава