НОВИНИ

"Большой Московский Цирк" гостува с новата си програма в София

"Большой Московский Цирк" гостува с новата си програма "Circus 2.0". Двучасовите представления в България са в София на 20 май в зала "Арена Армеец", в Пловдив на 22 май в зала "Колодрум" и в Русе на 24 май в зала "Булстрад Арена", съобщиха организаторите.

большой московский цирк гостува новата програма софия
bnt avatar logo
от БНТ
14:06, 19.04.2017
Чете се за: 00:41 мин.
Още

Цифрите в името на новата програма "Circus 2.0", използвани в компютърните технологии, показват, че всеки следващ спектакъл на трупата е стъпка напред както в артистичен, така и в технологичен аспект.

Световноизвестният цирк пристига в България с осем камиона, които превозват конструкциите, декорите и животните на цирка. Конете и кучетата, са настанени в луксозни отделения, съответстващи на апартаменти в петзвездни хотели, със специални системи за охлаждане и изхранване. Ветеринарни лекари изготвят график за тренировки на всяко животно, както и строг хранителен режим, включващ прясна риба и месо за кучетата и специални видове мюсли за конете, посочват организаторите.

Артистите от цирка наричат животните свои приятели и партньори и по езика на тялото определят тяхното настроение и характер.
На манежа братя Запашние ще представят атракция с изпълнение на салтомортале и други опасни, акробатични номера върху препускащи коне. Децата ще се забавляват с дресурата на кучета.

Трупата надвишава 100 души - акробати, фокусници, жонгльори, клоуни и дресьори на животни. На арената на цирка ще излязат едни от най - добрите циркови артисти в света - водещи имена на руския цирк, лауреати на престижни фестивали и майстори на спорта от международна класа.

Цените на билетите в София са от 40 до 110 лв., в Пловдив - 40-100 лв., а в Русе - 40-80 лева.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Тръмп и Ердоган ще се срещнат през май
Тръмп и Ердоган ще се срещнат през май
Над 120 топготвачи ще се състезават за Националната кулинарна купа
Над 120 топготвачи ще се състезават за Националната кулинарна купа