Във Великобритания, докато се бори за лидерския пост на торите Борис Джонсън беше замесен в битов скандал. Съседи извикаха полиция, след като чули силни викове от къщата, в която Джонсън живее с приятелката си.

Препирни и крясъци събудили съседите на Борис Джонсън и приятелката му Кари Симъндс, която е бивш шеф на пресотдела на Консервативната партия. Скандалът станал в ранните часове на денонощието.

Съседи чули викове на жената. Последвало "блъскане и тропане", след което Симиндс започнала да крещи на Джонсън да я остави и да напусне апартамента ѝ.

Загрижените съкварталци извикали полицията, която не открила основания за намеса. Пред отзовалия се патрул двойката заявила, че всичко е наред и са добре.

Джонсън, който е бивш кмет на Лондон и бивш външен министър засега убедително води пред Джеръми Хънт във вътрешнопартийната надпревара за лидер на торите. Дали ще седне в премиерското кресло ще стане ясно в края на юли.

Полицията е разпитвала Борис Джонсън заради жалба на съседите

Полицията е разпитвала Борис Джонсън заради жалба на съседите

Съседите на бившия външен министър на Великобритания Борис Джонсън в нощта срещу петък са извикали полиция в дома му, където той живее с приятелката с...