НОВИНИ

Борислав Михайлов: Този расизъм се преекспонира, това е провокация

В момента заседава Изпълкома на футболния съюз, който трябва да определи кой ще го ръководи временно. В изявление Борислав Михайлов заяви, че не вижда вина за това, че футболът у нас е слаб.Повече подробности вижте в прякото включване от Бояна - Росен Станчев.

bnt avatar logo
от Росен Станчев
16:00, 18.10.2019
Чете се за: 00:53 мин.
У нас

Всеки момент се очаква да приключи заседанието на Изпълнителния комитет на БФС. Със сигурност ще има определен човек, който ще ръководи футболната централа до насрочването на извънредния конгрес, на който трябва да бъде избран новият президент на футболната централа. Още не знаем неговото име.

Дали ще има още оставки, напълно е възможно. Всеки човек от Изпълкома при излизането ще каже дали поема такава отговорност и дали чисто морално преценява да подаде своята оставка или не. Така че предстои да разберем.

Иначе единственият, който е сигурно, че подаде оставка и не подлежи на коментар е Борислав Михайлов, който се задържа 15-на минути на Изпълкома и даде своя отчет пред членовете на ръководното тяло на БФС. След това дойде при журналистите и даде 40-минутна пресконференция. В нея той каза, че трябва да се изтъкне на преден план това, което футболната централа е свършила през тези близо 14 години управление. И отказа да поеме отговорност и да носи вина за неща, за които не е отговорен.

Борислав Михайлов: Всеки човек си има право на личен акт, когато си искаш си подаваш оставка. Аз знам, че не съм много обичан в България, а би трябвало да е точно обратното, за това, което съм направил. В България никой не харесва успелите хора, а аз съм доста успял човек. Значи за най-голяма грешка трудно мога да ви кажа, за 14 години, може би съм бил прекалено добър към абсолютно всички. И този расизъм също се преекспонира, това също е провокация, не можеш да чуеш 4-5 души от 25 000 и да спреш мача, това не го разбирам аз въобще.
Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Единственият засега обвинен в ху​лиганство след мача с Англия остава в ареста
Единственият засега обвинен в ху​лиганство след мача с Англия остава в ареста
Обща стачка в Каталуния, Карлес Пучдемон се предаде в полицията
Обща стачка в Каталуния, Карлес Пучдемон се предаде в полицията