Ние сме Европа и Европа трябва да е такава, каквато на нас ни харесва - сигурна, просперираща и с високи доходи. Това заяви премиерът Бойко Борисов, малко след като упражни правото си на глас в 78-мо училище в Банкя.

Бойко Борисов, министър-председател: Президентът беше активен по време на цялата кампания, така че аз го приемам като политически лидер за тази кампания и всяко изказване може най-много да ме глобят за агитация.

Борисов допълни, че е забранил днес да му бъдат съобщавани предварителни резултати от изборите и ще изчака официалното обявяване след края на изборния ден довечера.

Бойко Борисов, министър-председател: Аз не ги гледам агенциите и съм го казвал много пъти, днес съм забранил да ми казват резултатите. Като мине осем часа днес, като преброят резултатите... и утре е ден. Първо трябва да се види къде какво по градове, по села.
Президентът Радев гласува и призова за единна, силна и солидарна Европа

Президентът Радев гласува и призова за единна, силна и солидарна Европа

Президентът Румен Радев призова за висока избирателна активност, след като даде своя вот. По думите му, днес и Европа и България са на кръстопът, а дн...