НОВИНИ

Борисов: И аз мога да направя ревизия на служебния кабинет

В програмата на ГЕРБ за предстоящите избори няма нито една незащитена цифра. Това заяви днес в Стара Загора лидерът на партията - Бойко Борисов. Той присъства на откриването на Национална политическа академия на ГЕРБ. На нея Борисов представи приоритетите в програмата за вота на 26 март. Борисов заяви, че не са за пръстовите отпечатъци и са готови да ги премахнат, както и да работят за реално въвеждане на електронна здравна карта. Той коментира и ревизията, която прави служебният кабинет и напомни, че ако спечели изборите, също може да направи такава на техните действия. Бойко Борисов обясни още, че не обвинява служебният премиер Огнян Герджиков за действията му, защото знае, че от БСП го карали да действа така.

bnt avatar logo
от БТА
18:48, 18.02.2017
Чете се за: 00:39 мин.
У нас

Бившия премиер Бойко Борисов коментира ревизията на управлението му от служебния кабинет на Огнян Герджиков и припомни, че лично той е спирал обществени поръчки за милиарди левове, когато е имал съмнения за нарушения на процедурите. Борисов предупреди още, че има опасност всяка една от партиите да поиска касиране на парламентарните избори, заради проблемите с машинното гласуване.

Бойко Борисов, председател на ГЕРБ: "Ако не им е това целта-да стои дълго време служебно правителство - без парламент. Защото сега ударно се пускат обществени поръчки. И аз също мога да обещая една сериозна ревизия след това".

Борисов подчерта, че предизборната програма на ГЕРБ е продължение на старата и всичко заложено в нея е обмислено и изчислено.

Бойко Борисов, председател на ГЕРБ: "В нашата програма няма нито една цифра незащитена - средна заплата, минимална заплата, повишаване на пенсиите, бонуси на Великден и Коледа - всичко е изчислено на база на постигнатия ръст и събраните повече пари в бюджета. На база на тези две неща".

Според Борисов трудно ще се намери съгласие в следващия парламент, защото ГЕРБ не може да търпи агресията, с която се води предизборната кампания от страна на опонентите на партията

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Реформаторите представиха управленската си програма
Реформаторите представиха управленската си програма
Босна възобновява делото за геноцид срещу Сърбия
Босна възобновява делото за геноцид срещу Сърбия