НОВИНИ

Борисов и Нинова отново с обвинения за гласуването за санкциите срещу Унгария

Бойко Борисов и Корнелия Нинова и днес кръстосаха задочно шпаги с взаимни обвинения - кой как е гласувал в европарламента при решението за санкции срещу Унгария и кой има двойствена политика.Нинова нарече премиера лъжец, а той я обвини в двуличие.

bnt avatar logo
от БНТ
22:50, 21.09.2018
Чете се за: 00:25 мин.
У нас
Корнелия Нинова - председател на БСП: Министър-председателят на България лъже, че евродепутатите на БСП са гласували срещу Унгария. Ние имаме четирима евродепутати, от които само един - Сергей Станишев - е гласувал за санкции срещу Унгария. Да се въздържа от подобни лъжи, да си погледне неговата група, защото Ева Майдел - негов депутат - се е въздържал. Очевидно, за да избяга от конфуза, в който сам се вкарва, и от двойната външна политика, която прави, лъже за БСП.
Бойко Борисов - министър-председател: Ръководителят на госпожа Нинова, лидерът на европейските социалисти, не я послуша или тя не го послуша, гласува за наказанието на Унгария, както и нейните депутати в Европейския парламент - това не е ли двояка позиция - веднъж навън да удряш по Унгария, а в България да казваш, че някой друг го прави.
Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Валери Симеонов: Туристическият сезон беше добър
Валери Симеонов: Туристическият сезон беше добър
Екатерина Захариева участва в среща на върха на жените външни министри в Монреал
Екатерина Захариева участва в среща на върха на жените външни министри в Монреал