НОВИНИ

Борисов: Листата на БСП е "шпионин-държавна сигурност"

Нашите опоненти искат да ни вкарват само в компроматна игра. БСП имат само един човек в листата, който може би разбира нещо от европейска работа. Г-жа Златева. От там нататък е шпионин-държавна сигурност, шпионин–държавна сигурност. Това каза лидерът на ГЕРБ и министър-председател Бойко Борисов, който пристигна в НДК, където партията му представи политическата си платформа за предстоящите европейски избори на 26 май.

bnt avatar logo
от БГНЕС
14:49, 14.04.2019
Чете се за: 00:27 мин.
У нас
борисов листата бсп шпионин държавна сигурност

В същото време на „Позитано” 20 се провежда Национален съвет на БСП, което трябва да утвърди листата за евровота. Досега известните имена от 17-членната листа, оглавявана от Елена Йончева, са на Деница Златева, Янаки Стоилов, Иво Христов.

Тези избори стават важни не заради властта или колко хора ще вкараме в Европейския парламент, а защото действително много троянски коне ще влязат в ЕП, смята Борисов.

Той отново се върна на листата за евровота на левицата като каза, че е бил сигурен, че началникът на кабинета на президента Иво Христов ще бъде в листата. „Защото ги видях как се гледат онзи ден с Нинова и как беше направен КСНС”, заяви Борисов.

„БСП ще започват и свършват с апартаменти и подобни тераси. Ние нашите уроци си ги научихме, шамарите си ги изядохме”, коментира Бойко Борисов.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Инвестиции за над 2 млрд. евро са привлечени в Тракия икономическа зона
Инвестиции за над 2 млрд. евро са привлечени в "Тракия икономическа зона"
Курумбашев отказал 9-о място в листата на БСП
Курумбашев отказал 9-о място в листата на БСП