Премиерът Бойко Борисов отговори на твърденията на БСП, че управляващите са разпределили 111 милиона лева предимно за общини на ГЕРБ и ДПС. Той обясни, че правителството не разделя общините на принципа кой ги управлява. Борисов коментира, че кметът на Сопот, който е от БСП, му е благодарил за отпуснатите средства и даде за пример и отделените пари за Троян и Гоце Делчев, където също има кметове от левицата.

Бойко Борисов - министър-председател: Толкова много средства са дадени. Ами те имат и най-малко кметове. Я сметнете, понеже те били говорили, че били втора политическа сила. Ама сметнете жителите на градовете, които се управляват от ГЕРБ. Ами те са над 6 милиона и половина. Естествено е за там, където живеят най-много хора, да се отделят най-много средства. 15 милиона от това постановление са за метрото, последният лъч до "Овча купел". 9 милиона са за Пловдив за догодина за европейската столица на културата. Това са проекти и те вървят и какво, като ДПС - там в Родопите, в Делиормана не живеят ли хора? Всичките пари са за водоснабдяване, канализация, детски спортни площадки, обредни домове.
Премиерът Борисов присъства на закриването на учението "Платинъм Лайън 2018"

Премиерът Борисов присъства на закриването на учението "Платинъм Лайън 2018"

Премиерът Бойко Борисов присъства на закриващата церемония на военното учение "Платинъм Лайън 2018" в Ново село. Премиерът връчи сертификати на участв...