НОВИНИ

Бойко Борисов: Изказването на Радев е вероломно нападение срещу правителството

Вероломно нападение срещу правителството, така премиерът окачестви критиките, които отправи към него тази сутрин държавният глава. Той призова Радев да сезира прокуратурата, ако има данни, за негов общ бизнес с Делян Пеевски и на свой ред зададе няколко въпроса към президента.

Николай Минков
от Николай Минков
16:54, 15.02.2018 (обновена)
Чете се за: 00:35 мин.
У нас
Бойко Борисов: Колко струват изборите на президента Радев и как се договори с ДПС за подкрепата. С Делян Пеевски ли го направи.Виждате ли как гадно звучи. Защото хайде сега той да дава пресконференция и той да седне и да обяснява същото. Това добре ли е? Абсолютно ми е чиста съвестта. Тук иска да се обърна към президента. Ако има каквито и да са данни за мой бизнес, защото това е абсолютна лъжа, за нещо общо, което да съм направил с Делян Пеевски, го моля незабавно, днес да сезира прокуратурата, КОМПИ, която иска институция. защото аз твърдя, че такива няма.

Скандалът между „Дондуков” 1 и „Дондуков” 2 се развихри след телевизионно интервю на Бойко Борисов в сряда, в което премиерът направи сериозни забележки за синхрона между двете институции и посочи началника на президентския кабинет Иво Христов като основен виновник за напрежението между тях. От своя страна президентът Радев отвърна, че възприема като груба манипулация споменаването в едно изречение на хора от неговата администрация с името на депутата Делян Пеевски.


Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Сбогувахме се с дядо Добри
Сбогувахме се с дядо Добри
Обновяват сградата на Националното училище по изкуствата във Варна
Обновяват сградата на Националното училище по изкуствата във Варна