Премиерът Бойко Борисов потвърди, че като се прибере в София ще бъдат направени всички проверки и виновните, ако се установят такива, ще си понесат отговорността.

Според него ГЕРБ е създадена да се бори с корупцията, не да я поощрява. Но в същото време той каза много остри думи и по отношение на БСП и атаките на БСП към ГЕРБ.

Бойко Борисов, министър-председател на България: Нека Цветанов, ГЕРБ, ОК. Ние нашите последствия ще си ги понесем. Дали ще е петно, дали ще е белег. Тази партия съм я създал да се бори с корупцията, да се бори с корупцията на комунистите вече столетие. И тя, благодарение на българския народ, им нанесе толкова поражения във всички избори, многократно, колкото никоя друга партия в историята на България. Естествено е ударите върху тази партия, върху ГЕРБ, да са страховити. Но тя има смисъл, тази партия, само ако изпълнява това, за което е създадена. Има такъв закон, утре ще внеса друг, за който да променя, ако е неправилно. Но аз като се огледах в Брюксел - толкова високи сгради. Тук няма ли такива сдружения, такива протестиращи - сигурно има. Или в Лондон, когато сте били. В кой голям град няма сити, няма големи сгради.
Цецка Цачева поиска прокуратурата да я провери за апартамента

Цецка Цачева поиска прокуратурата да я провери за апартамента

Тази сутрин правосъдният министър Цецка Цачева е поискала прокуратурата и антикорупционната комисия да проверят апартамента и сметката й. Това тя обя...

Цветан Цветанов: Няма от какво да се срамувам

Цветан Цветанов: Няма от какво да се срамувам

По повод скандала с апартаментите председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов отново заяви, че няма от какво да се срамува. Във Велико Търново той поп...