НОВИНИ

Бойко Ноев: Взривът в Санкт Петербург е заради вътрешен проблем

Според бившия министър на отбраната Бойко Ноев експлозията в метрото на Санкт Петербург е породена от вътрешни отношения в самата Русия и нейните републики. Това още веднъж показва тъмното лице на тероризма. Ние не може да не бъдем солидарни с руското общество, каза Ноев.

bnt avatar logo
от БНТ
19:32, 03.04.2017
Чете се за: 00:28 мин.
У нас

Той коментира и отмяната на наредбата за интеграция на бежанци.

„Тази наредба не е приета по изрично настояване на Брюксел. Тя е един много ясен механизъм как става интеграцията на бежанци, които са получили статут у нас. Според мен президентът беше вкаран в три предварително планирани грешки. Това са отношението към санкциите, споразумението с Канада и тази наредба. Те нанесоха сериозна щета на България в ЕС. Затова България получи и упрек. Подобни позиции нанасят вреда на държавата и аз се надявам той повече да не допуска такива грешки“, каза Ноев.

„Извеждайки на преден план проблема с миграцията, той показва недъзите на българската политика по отношение на мигрантите. Хората са наплашени. В България властта все още не е казала колко мигранти може да приеме. Мисля, че е дошъл моментът да се създаде министерство на миграцията”, заяви бившият министър на отбраната.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
МОН затяга процедурата за получаване на научна степен
МОН затяга процедурата за получаване на научна степен
Деца от Пловдив сами разкрасяват училището си
Деца от Пловдив сами разкрасяват училището си