НОВИНИ

​Брад Пит няма да търси знаменитост за бъдеща любовна връзка

Актьорът Брад Пит, след като свърза за известно време живота си с двете екранни партньорки - Дженифър Анистън и Анджелина Джоли, нямал намерение отново да търси знаменитост за бъдеща любовна връзка, пише сайтът Контактмюзик.

bnt avatar logo
от БТА
15:50, 28.10.2018
Чете се за: 00:30 мин.
Още
​брад пит търси знаменитост бъдеща любовна връзка

54-годишният Пит се обяви през 2016 година, че се развежда с Анджелина Джоли. Той отново е започнал да излиза на срещи, но този път възнамерявал да не повтаря предишни грешки и да търси сродна душа извън холивудските среди. Според приятелите на Брад било изключено той отново да се обвърже романтично с някоя супер знаменитост.

;

Понастоящем актьорът съсредоточавал грижите върху децата си и те били най-важният му приоритет. А ако някога решал отново да застане пред олтара, бъдещата му булка трябвало да го върне "към нормалния семеен живот" извън светлините на прожекторите.

;

Приятелите на Брад припомнят, че той произхожда от обикновено семейство, привързано към традиционните ценности. Той е много близък със своите родители, Джейн и Бил. И брат му и сестра му са задомени и си имат семейства. Пит ще се стреми по някакъв начин да им заприлича. Актьорът си призна наскоро, че е загърбил алкохола и пушенето на марихуана.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
​Гръцката телевизия Мега беше спряна от ефир тази нощ
​Гръцката телевизия Мега беше спряна от ефир тази нощ
​Два билета уцелиха джакпота от 750 милиона долара в лотарията Пауърбол
​Два билета уцелиха джакпота от 750 милиона долара в лотарията "Пауърбол"