НОВИНИ

Брад Пит пропуска премиера на документален филм заради "семейното си положение"

Холивудският актьор Брад Пит няма да присъства на днешната премиера на образователен документален филм, за да се съсредоточи върху "семейното си положение" и за да не отвлича вниманието от лентата, след като около раздялата му с Анджелина Джоли продължава да се вдига шум. Пит изпълнява ролята на разказвач в 45-минутния документален филм "Voyage of Time", режисиран от Терънс Малик.

bnt avatar logo
от БТА
13:47, 28.09.2016
Чете се за: 00:24 мин.
Още
брад пит пропуска премиера документален филм заради семейното положение

"Благодарен съм, че бях част от този увлекателен и образователен проект, но понастоящем съм фокусиран върху семейното си положение. Освен това не искам да отвличам вниманието от този изключителен филм, който препоръчвам на всички", се казва в изявлението, направено от Брад Пит.

Актьорът прави изявление за втори път, откакто миналата седмица беше разпространена новината, че 41-годишната холивудска звезда Анджелина Джоли е подала молба за разтрогване на продължилия им две години брак. Джоли и Пит бяха заедно 12 години.

В първото си изявление, направено за сп. "Пийпъл", 52-годишният Брад Пит сподели, че е "натъжен" от претенциите на Джоли за самостоятелно попечителство над шестте им деца - три биологични и три осиновени, припомня агенцията.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Дрон затвори временно натовареното летище в Дубай
Дрон затвори временно натовареното летище в Дубай
Кристалина Георгиева: За мен е чест да бъда номинирана за ген. секретар на ООН
Кристалина Георгиева: За мен е чест да бъда номинирана за ген. секретар на ООН