Британската полиция претърсва няколко адреса в Англия във връзка с вчерашния инцидент пред парламента в Лондон. Сутринта във вторник автомобил се вряза в загражденията и рани трима души, а шофьорът беше арестуван.

© БТА

Полицията разглежда като терористичен акт вчерашното нападение пред британския парламент.

Претърсени са били три адреса след ареста на мъжа, който се вряза с автомобила си в загражденията. Две от местата са в Бирмингам, откъдето е мъжът, и един в Нотингам, където е регистрирана колата.

Междувременно автомобилът бе преместен от мястото на инцидента. Жителите на Лондон обаче са дълбоко загрижени за сигурността си.

Уенди, жителка на Лондон: Отново се случва! Защо не са взети мерки? Какво още трябва да стане, за да го направят.

През март миналата година, отново край парламента, нападател с кола уби четирима души на близкия Уестминстър бридж, след което смъртоносно прободе с нож невъоръжен полицай.

Трима са ранените при нападението в Лондон

Трима са ранените при нападението в Лондон

Трима души бяха ранени при нападение, което полицията разглежда като терористичен акт. Извършителят е задържан - той не е бил познат на разузнавателни...

Полицията разглежда инцидента в Лондон като терористичен акт

Полицията разглежда инцидента в Лондон като терористичен акт

Лондонската полиция разглежда пътния инцидент край британския парламент като терористичен акт, съобщиха от Скотланд Ярд. По-рано днес лек автомобил се...