НОВИНИ

Британските принцове Хари и Уилям на площадката на "Междузвездни войни"

Принц Хари и принц Уилям посетиха филмовото студио в Западен Лондон, където в момента текат снимките на осмия епизод от сагата "Междузвездни войни". Британското кралско семейство се срещна със звездите на филма и дори се дуелираха със светлинни мечове.

bnt avatar logo
от Георги Петров
08:38, 20.04.2016
Чете се за: 00:30 мин.
Още

Принцовете разгледаха различните дизайни на маски и извънземни същества в компанията на актьорите от филма. Те получиха инструкции за използване на светлинни мечове от самия Марк Хамил, който играе легендарния рицар джедай Люк Скайуокър, и от Дейзи Ридли, на която е поверена ролята на новата главна героиня Рей. Принц Уилям, който е президент на Британската академия за филмови и телевизионни изкуства, си избра оръжие в син цвят, присъщо на положителните герои от филмите.

Двамата принцове не пропуснаха да се снимат с Чубака и адмирал Акбар. Осмият епизод от поредицата се очаква по кината в края на календарната 2018 година, но около Коледа още тази година феновете ще имат възможността да гледат филма "Rogue One: История от Междузвездни войни". Действието му ще се развива между епизодите 3 и 4 от сагата. Режисьор на лентата е Гарет Едуардс, а главните роли ще се играят от Фелисити Джоунс, шведът Мадс Микелсен и носителят на "Оскар" Форест Уитакър.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Американски архитекти реставрират старата част на Хавана
Американски архитекти реставрират старата част на Хавана
В кадър: Мисия Антарктида - филм на Цветелина Атанасова
"В кадър": "Мисия Антарктида" - филм на Цветелина Атанасова