НОВИНИ

БСП и АБВ атакуваха управляващите за скандални назначения и сделки

От БСП атакуваха управляващите, че през последните дни правят скандални според тях назначения и сделки. Дадоха за пример назначения на посланици, смени в бордовете на директори на ВМЗ Сопот, Ел Би Булгарикум и бургаската болница. От АБВ също атакуваха назначенията на посланици в момент на оставка, както и нови назначения във външно министерство.

bnt avatar logo
от БНТ
19:18, 23.11.2016
Чете се за: 00:55 мин.
У нас

БСП настояват министърът в оставка Николай Ненчев да спре продажбата на над 200 декара земи по Черноморието, за които се твърди, че са с отпаднала необходимост за министерството на отбраната.

Лидерът на АБВ Георги Първанов поиска незабавно отзоваване на консула ни в Ниш Едвин Сугарев. Поводът е негово изказване, че ръцете на Путин са развързани след избирането на Доналд Тръмп и Румен Радев, което според АБВ е гаф, който всявал раздор в отношенията между Съединените щати, Русия и България.
Премиерът в оставка Бойко Борисов заяви, че няма назначен нито един посланик от ГЕРБ.

Жельо Бойчев - БСП-лява България
Само една седмица, откакто това правителство подаде оставка, но на какво сме свидетели - разпоредителни сделки и кадрови назначения. Това разграбване на българската държава, този опит всички политически кадри на ГЕРБ да бъдат назначени от това отиващо си правителство трябва да спре.
Георги Димитров- АБВ
В момента във външно министерство, в момента в който правителството е в оставка тече така наречения конкурентен подбор за назначаване на нови ръководни длъжности морално право има ли министър в оставка броени дни преди правителството да си отиде без никаква нужда точно в тоя момент да сменя 1/3 от ръководния състав на министерството
Бойко Борисов - министър-председател в оставка
От ГЕРБ няма нито един посланик, докато във всички мандати досега съм заварвал всичките активисти на БСП в посолствата. Навсякъде. Да не говорим - съм дал пример, моето правителство излъчи на г-жа Бокова съпруга й в най-хубавото място - представител в Международната банка. Така че те да ми говорят за тези работи е абсолютно ненужно.
Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
София е председател на Форума за мобилност към „Еurocities“
София е председател на Форума за мобилност към „Еurocities“
Най-лошият вариант е да имаме няколко правителства до предсрочните избори
Най-лошият вариант е да имаме няколко правителства до предсрочните избори