НОВИНИ

БСП иска оставката на министър Меглена Кунева

БСП настоява за оставката на министъра на образованието Меглена Кунева. Това обяви лидерът на партията Корнелия Нинова на пресконференция в пресклуба на БТА. Решението е взето на заседание на Националния партиен съвет, което се проведе днес в Стара Загора. Литературно -музикалната програма по време на учителския събор няма да компенсира сериозните проблеми, свързани с ниските заплати и липса на престиж, това беше мероприятие с политическа цел, коментира Корнелия Нинова.

bnt avatar logo
от Източник: БТА
16:32, 21.06.2016
Чете се за: 00:23 мин.
У нас
бсп иска оставката министър меглена кунева

БСП иска отлагане с една година на Закона за предучилищното и училищното образование, който трябва да влезе в сила на 1 август.

Лидерът на БСП заяви, че няма да участва в президентската надпревара. По думите и кандидатите трябва да бъдат излъчени от широка лява коалиция, както и да бъдат мъж и жена, за да има баланс и хармония.

Ръководството на БСП вече се е срещнало с арх. Георги Стоилов, автор на паметника на връх Бузлуджа и предстои вземането на решение, свързано със съхраняването му.

В парламента депутатите от БСП ще внесат утре искане за позицията, която ще защитава нашата страна по време на срещана на върха на НАТО във Варшава. Настояваме за национално отговорна позиция, подчерта Корнелия Нинова.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Трябва ли Обединеното кралство да напусне ЕС?
Трябва ли Обединеното кралство да напусне ЕС?
Седем британски артисти идват за Седмицата на Лондон в София
Седем британски артисти идват за Седмицата на Лондон в София