НОВИНИ

БСП очаква бързи действия за разкриване на убийството в Русе

Бързи действия за разкриване на убийството очакват и от БСП. И категорично отхвърлят тезата, че политизират случая с убийството на Виктория Маринова в Русе. Според лидера Корнелия Нинова не може да нямат позиция, след такова ужасяващо престъпление срещу български гражданин и мълчанието би било непростимо.

Светлозара Казасян
от Светлозара Казасян
19:37, 08.10.2018
Чете се за: 00:32 мин.
У нас

Корнелия Нинова заяви, че БСП призовава всички, не само партиите да не бъдат безучастни към това , което се случи в Русе.

Корнелия Нинова - председател на БСП: Виждате, че светът реагира, мигновено, бързо, крайно. От Америка, през Европа, Балкани - всички реагират. Какво очаквате ? Основните политически субекти в България да мълчат. Не, няма да мълчим.
Защото това убийство е още един елемент от несигурната среда в България, от равнището на престъпност в България, от това, че не можеш да бъдеш спокоен да излезеш спокойно по улиците без да се страхуваш, че може да се случи нещо.Това е големият проблем и вторият политически проблем е недоверието в институциите.

БСП очаква бързи действия за разкриване на убийството в Русе и конкретни мерки за защита свободата на словото. Що се отнася до готвения от левите вот на недоверие, свързан със здравеопазването, стана ясно, че ръководството на партията е решило преди да внесе мотивите си в парламента да обсъди проблемите на здравната система с пациентски и лекарски организации.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
„Алфа рисърч“: Управляващите влизат с отслабени позиции в новия сезон
„Алфа рисърч“: Управляващите влизат с отслабени позиции в новия сезон
Майките на деца с увреждания са разговаряли с финансовия министър Горанов
Майките на деца с увреждания са разговаряли с финансовия министър Горанов