НОВИНИ

БСП: С "Цанков камък" ГЕРБ се опитват да отклонят вниманието от "Суджукгейт"

От "Позитано " 20 отговориха, че ГЕРБ се опитват да отклонят темата от така наречения "Суджук гейт". Кирил Добрев успокои, че пукнатини по стената на "Цанков камък" няма.

Стоил Рошкев
от Стоил Рошкев Стоян Мицов
17:43, 11.08.2017
Чете се за: 00:34 мин.
У нас

Членът на ИБ на БСП Кирил Добрев подчерта, че ремонтът е планов. По договор трябва да бъде прегледано дъното на техническото съоръжение, което е стартирало преди 6 години.

Кирил Добрев - член на ИБ на БСП: То е разположено върху карстови скали и ако има пукнатини, трябва да бъдат отстранени. Затова нещо НЕК юли месец е дало прессъобщение, в което обяснява за този, искам да подчертая, планов ремонт.

От БСП смятат, че всъщност не "Цанков камък" е основната причина за пресконференцията на заместник-министъра на енергетиката.

Кирил Добрев - член на ИБ на БСП: Основната причина е да се неглижира, смачка и захвърли суджука. Главният свидетел на прокуратурата и заявява, че откакто е станал такъв, животът му е в опасност, че всички държавни институции го мачкат и го сгъват за това да си оттегли показанията. БСП стартира кампанията "Не на страха и рекета" в защита на всички обикновени хора, на дребни, малки бизнесмени, които са поставени на ежедневният рекет на ГЕРБ.

В тази кампания според Кирил Добрев трябва да се включат и държавните служители, които, по думите му, са принудени да правят подобни ревизии.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Главният прокурор ще направи проверка по казуса Цанков камък
Главният прокурор ще направи проверка по казуса "Цанков камък"
Язовир Цанков камък - за ремонт? ГЕРБ ще сезира главния прокурор
Язовир "Цанков камък" - за ремонт? ГЕРБ ще сезира главния прокурор