НОВИНИ

БСП внася вот на недоверие на тема "Сигурност"

БСП внася вот на недоверие към кабинета на тема "Сигурност". Според левицата правителството е неспособно да гарантира сигурността на гражданите. Вотът ще бъде внесен самостоятелно, допълни заместник-председателят на ПГ на "БСП за България" Драгомир Стойнев.

bnt avatar logo
от БНТ
15:10, 12.06.2018 (извънредно)
Чете се за: 00:30 мин.
У нас
Драгомир Стойнев - зам. председател на ПГ на "БСП за България": Не може да се живее в държава, в която се разстрелват данъчни инспектори, където бизнесмени от Велико Търново намират своята смърт в центъра на София, през летище София влизат граждани, които въобще не са и проверявани. Искаме в същото време да бъдем членки на Шенген. За последните случаи в Ботевград е красноречиво, мисля, че всички знаем как де факто правителството е неспособно да гарантира сигурността на гражданите.
;
Волен Сидеров - председател на ПГ "Обединени патриоти": Прочетох за брифинга на БСП. Аз там не видях конкретни аргументи за вот на недоверие. Имаше общи приказки, поезия в проза, общо взето, но нямаше конкретни аргументи. Може би ще ги чуем до края на седмицата, това ще е темата. По отношение на сигурността, мога да говоря за годината, през която ние участваме като част от правителството, бяха направени доста сериозни стъпки за осигуряване на България, на българското население, на държавата ни.
Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Здравният контрол по границите ще бъде уеднаквен за всички държави в ЕС
Здравният контрол по границите ще бъде уеднаквен за всички държави в ЕС
САЩ ​ще прекратят съвместните военни учения с Южна Корея
САЩ ​ще прекратят съвместните военни учения с Южна Корея