НОВИНИ

БСП застава зад депутата си Георги Стоилов

БСП застана зад депутата си Георги Стоилов, чиито брат беше арестуван в Русе по подозрение, че е шеф на група за рекет. Стоилов няма да бъде изключен от парламентарната група. Ръководството на партията е решило да върне четиристотинте лева дарение, които Илия Стоил е дал по време на предизборната кампания, каза депутатът от левицата Таско Ерменков.

bnt avatar logo
от БНТ
12:12, 18.10.2017
Чете се за: 00:35 мин.
У нас
Таско Ерменков, депутат от БСП: Ние като парламентарна група и като ръководство на партията приехме решение онова дарение от 400 лв. ,което е направено от братът на Георги Стоилов, ще го върнем. Братът на Георги Стоилов, който е народен представител, не е назначаван на общински или държавни длъжности. Не е участвал в общински или държавни дружества и не е имал каквото и да е участие в разпределяне на публичен ресурс.
Тома Биков, депутат от ГЕРБ: Първо те твърдят, че техният депутат Стоилов не е имал никакви бизнес отношения с брат си. Ние питаме, вярно ли е, че до 2013 година той е бил съдружник със съпругата на брат си. Те твърдят, че той не е фактор в БСП. Тогава трябва да отговорят на въпроса защо тогава през 2013 е бил назначен за директор на фонд "Земеделие" в Русе и трето, искаме да знаем дали е вярно, че през 2016 е взривен автомобил Лексус, собственост на брата на депутата Стоилов, който обаче е бил управляван от г-н Стоилов и на четвърто място, след като считат, че няма нищо нередно в действията на г-н Стоилов защо връщат дарението.
Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Сериозна авария наводни една от основните улици в пловдивския район Тракия
Сериозна авария наводни една от основните улици в пловдивския район "Тракия"
В Карин дом във Варна обучават специалисти за работа с деца с говорни проблеми
В Карин дом във Варна обучават специалисти за работа с деца с говорни проблеми