НОВИНИ

Готвят изнасяне на част от производството на "Булгартабак" в Дубай?

Продължават неяснотите около случващото се в "Булгартабак". От два независими един от друг източника "По света и у нас" научи, че се готви изнасяне на част от производството в Дубай.

bnt avatar logo
от БНТ
17:31, 31.03.2016
Чете се за: 00:32 мин.
У нас

Официално от холдинга заявиха, че няма да коментират слухове и неверни твърдения, които целят да уронят за пореден път престижа на компанията. За втори пореден ден съкратени служители от софийската цигарена фабрика протестираха пред прозорците на "Булгартабак" в София, докато вътре се гласуваше нов Съвет на директорите.

След заседанието миноритарните собственици в холдинга заявиха, че и те нямат яснота какво се случва в софийската фабрика. Само за БНТ изпълнителният директор Венцислав Чолаков заяви, че фабриката спира работа само временно.

Венцислав Чолаков, изп. директор на "Булгартабак": Такива машини от "Булгартабак", респективно "София БТ", не се изнасят. Ако някой твърди нещо, нека да го докаже. Така че това абсолютно не отговаря на истината. - Вътре Ви чух да казвате - една цигара повече няма да бъде произведена там. Значи ли това, че тотално и завинаги спира производството в "Булгартабак" София? - Ние в момента сме във временен престой с оглед намалените поръчки, които се случиха.
Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Другите новини
Другите новини
По-високи заплати за висшите магистрати
По-високи заплати за висшите магистрати