Британската кралска фамилия благодари на всички за интереса към сватбата на Меган и Хари. Букетът на булката ще бъде положен на гроба на Незнайния воин в Уестминстърското абатство в Лондон. Такава е традицията, която води началото си от кралицата-майка.

В профила на Кралската Фамилия в Туитър се появиха думи на благодарност към всички, проявили интерес към сватбата на Меган и Хари. В посланието имаше и поздравления за младоженците. А само часове след като замъкът Уиндзор стана част от семейната история на херцозите на Съсекс, той отвори врати и за обикновените хора. Те чакаха повече от час, за да видят сватбената украса от цветя.

Цахай Уилсън, турист от Лос Анджелис: Много се вълнувам да видя замъка отвътре. Вчера гледах шествието и беше прекрасно! За първи път съм тук и много се вълнувам.

А жителите на Уондзор смятат, че са били достойни домакини на кралската сватба и че вълнението от нея ще продължи поне още няколко дни.

Кристин Малиниа, жител на Уиндзор: Атмосферата беше перфектна - в дните преди големия ден, а вчера беше великолепно. Мисля, че ще имаме още ден-два, в които ще се вълнуваме! Невероятно е!

Разчистването на замъка и околностите вече е към своя край.


Според фризьора на Меган в деня на голямото събитие тя е била много приказлива и без следа от притеснение, много топло за нея се изказа и дизайнерът на роклята й Клеър Уейт Келър.

Първата си нощ като семейство Меган и Хари прекараха в замъка Уиндзор. Първата им официална изява като херцог и херцогиня на Съсекс ще бъде рожденият ден на принц Чарлс във вторник. А кога ще заминат за медения си месец и по-важният въпрос - къде ще е той, все още не ясно. Намибия, Ботсвана и Италия са последните дестинации, сочени като потенциална места, които Меган и Хари ще изберат за първата си семейна почивка.