НОВИНИ

Бум на сватби на 08.08.2018 г.: Десетки младоженци си казаха заветното "ДА"

Бум на сватби днес. 53 двойки си казаха "Да" в София. Само за сравнение миналата сряда сватбите са били 9. В Пловдив 17 двойки са сключили брак, а във Варна - с две по-малко. Днешната дата съчетава три осмици, а това, според младоженците, е знак, че бракът им ще е успешен. Следващият бум на сватби се очаква на 18-ти август, когато има подобна комбинация.

Цанка Николова
от Цанка Николова
20:34, 08.08.2018
Чете се за: 00:47 мин.
У нас

- Вие Християн Иванов, съгласен ли сте да сключите граждански брак с Радостина Боева?

- Съгласен съм.

Така започна вълшебната приказка за Радостина и Християн. Днес те написаха първата страница от книгата на съвместния си живот. Решават да станат семейство на 8-ми декември миналата година. И от тогава до днес осмицата е част от живота им. Затова се вричат във вярност точно на тази дата.

Радостина: Замисляйки се, че следващата година е 2018-та и осмицата като едно добро число за съвместен живот и си изникна и си дойде от двамата решението.
Християн: Преди три години по същото време се запознахме, така че много по-голямо значение има също датата.

Днес двамата си подадоха ръка, водени от любовта и доверието. И са сигурни, че комбинацията от цифри ще направи живота им заедно по-щастлив.

- Това са ръцете, които ще трият сълзите на радост в очите ви. Това са ръце, които ще ви дават сила, когато имате нужда от подкрепа.

Нумеролозите са категорични, че втората година от браковете, сключени днес, е подходяща за създаване на нов живот, заминаване в чужбина или купуване на жилище. Най-благоприятна обаче ще бъде четвъртата.

Милена Иванова, нумеролог: Днешният ден като цяло е с път на живота 9. И той благославя област, която е свързана със зачеване на деца, работа в чужбина, но за съжаление няма нужните нумерологични комбинации за скрепяване на връзката.

Само след 10 дни има нова дата, която привлича младоженците.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Сигнали за мазутни отпадъци по пясъка на плажа в Созопол
Сигнали за мазутни отпадъци по пясъка на плажа в Созопол
Многонационално военно учение Платинъм Лайън 2018 се проведе в Ново село
Многонационално военно учение "Платинъм Лайън 2018" се проведе в Ново село