НОВИНИ

БЗНС: Оставката на министър Ненчев не е на дневен ред

БЗНС подкрепиха политиката на своя лидер като министър на отбраната и така сложиха точка на съмненията, че партията ще поиска Николай Ненчев да подаде оставка.

БЗНС: Оставката на министър Ненчев не е на дневен ред
bnt avatar logo
от БНТ
15:58, 27.02.2016
Чете се за: 00:31 мин.
У нас

Заявяваме категоричната си подкрепа за водената от министър Николай Ненчев патриотична и в този смисъл евроатлантическа политика в сферата на националната сигурност. Това се посочва в решение на политическото ръководство на БЗНС, изпратено до медиите. От БЗНС приемат като изключителни успехи на министър разбити корупционни схеми, волята за разсекретяване на досиетата на комунистическото военно разузнаване, приемането на програмата за модернизация на армията, в условия на надвиснали заплахи. Като негов успех от БЗНС посочват и извършената геостратегическа промяна на ориентацията на България и връщането й в лоното на демократичния цивилизован свят и скъсване с евразийския проект.

В този смисъл оставката му не стои на дневен ред за БЗНС, се посочва в съобщението. От политическата организация заявяват, че приемат всяка атака срещу министъра "като атака срещу всеки един от нас, срещу БЗНС и РБ". Даваме мандат на лидера ни да води преговори за намиране на ефективно решение и запазване целостта, силата и първоначалния смисъл на РБ, пише още в съобщението, цитирано от БТА.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Шествие за реформа в правосъдната система се състоя в София /СНИМКИ/
Шествие за реформа в правосъдната система се състоя в София /СНИМКИ/
​Номинирани за Оскар призоваха за равнопоставеност на половете в Холивуд​
​Номинирани за "Оскар" призоваха за равнопоставеност на половете в Холивуд​