НОВИНИ

Части от "Младост 3" остават без топла вода до средата на юни

Части от столичния квартал "Младост 3" ще бъдат без топла вода от 18 май до 13 юни. Това съобщиха за "По света и у нас" от "Топлофикация София". Причината за удължената профилактика е подмяна на топлопровод, което ще засегне десет блока в квартала.

Цветелина Катанска
от Цветелина Катанска
09:45, 10.05.2017
6040
Чете се за: 00:24 мин.
У нас
части младост остават без топла вода средата юни

От дружеството обясниха, че на засегнатите блокове са разлепени бележки, за да не очакват жителите им, че ще имат вода на 19 май, както останалите хора в квартала.

Напомняме, че вчера беше спрян най-големият ТЕЦ на "Топлофикация София" - "София Изток". Заради това без топла вода до 19 май ще бъдат както източните квартали на столицата, също така - "Лозенец", "Гео Милев", "Подуяне", "Редута". Причина за ремонта е подмяна на части от централен топлопровод. Негова авария стана причина преди три месеца и половина хиляди софиянци да останат на студено за повече от пет дена.

Тогава "Топлофикация" обеща обезщетение на засегнатите, но размерите на сумите получени по сметките са едва между 3 и 6 лева. "По света и у нас" се натъкна и на куриоз - 4 стотинки обезщетение.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Двадесет нови депутати положиха клетва в парламента
Двадесет нови депутати положиха клетва в парламента
Кристиан Костов се подготвя за полуфинала в Евровизия
Кристиан Костов се подготвя за полуфинала в Евровизия