НОВИНИ

Черната статистика по пътищата продължи и днес

Тежка катастрофа между лек автомобил и камион затрудни за повече от 2 часа движението по столичния булевард "Рожен" в посока "Илиянци". В следствие на удара леката кола е смачкана, а товарният автомобил с благоевградска регистрация се е преобърнал на платното.

Владимир Христовски
от Владимир Христовски
19:02, 09.05.2016
Чете се за: 00:30 мин.
У нас

Причина за инцидента е отнето предимство на леката кола от страна на камиона - това коментираха за БНТ от "Пътната полиция". При сблъсъка няма загинали. Водачът на лекия автомобил е със счупена ключица, а другият е невредим. Движението е възстановено.

С черна статистика по пътищата започва новата седмица. При катастрофа на пътя Кнежа - Долни Луковит загинаха трима души, а един беше ранен.

;

Други трима младежи загинаха снощи при тежка катастрофа на прохода "Хаинбоаз". Инцидентът е станал в района на село Пчелиново. Ударили са се камион и лек автомобил. На ляв завой шофьорът загубил управление, колата се завъртяла няколко пъти и навлязла в насрещното платно. Тогава автомобилът е ударен от тежкотоварния камион. На място загинали 28-годишният водач на леката кола и 27-годишна жена. Третият пътник - 29-годишен мъж починал в линейката на път за болницата. Най-вероятната причина за катастрофата е несъобразена скорост.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Новото лице на социалистите - говори Корнелия Нинова
Новото лице на социалистите - говори Корнелия Нинова
Изложба конкурс „Европейски стол”
Изложба конкурс „Европейски стол”