На рождения си ден днес 97-годишната Стоянка Мутафова - една от най-обичаните български актриси, празнува 70 години на сцената. Тази вечер царицата на комедията седна на трона на сцената на зала 1 на НДК. Всички билети за спектакъла бяха разпродадени, затова е подготвена втора дата на 12 март, когато в шоуто ще се включат и други артисти, музиканти и певци.

Tази вечер, за да поздравят неуморимата актриса, на сцената се качиха много нейни колеги и приятели, сред които Силвия Кацарова, Йорданка Христова, Любо Нейков и др.


Виктор Калев, актьор: Бедствие, стихийно. Лавина. Харизма, която не може да се опише с две думи. Аз съм много щастлив, че имам възможността да се докосвам до това, което е самата тя и че участвам в нейния празник.

Тончо Токмакчиев, актьор: Стоянка Мутафова е легенда, икона на българския театър, кино, шоубизнес, на всичко, на българската култура. Рядко има такъв човек с такава сила, мощ, интелект, толкова поколения са израснали с нея... Искам да ѝ пожелая да е жива и здрава, да продължава да ни радва и да ѝ честитя рождения ден!
Стоянка Мутафова на 97: Голямата актриса празнува и 70 години на сцената

Стоянка Мутафова на 97: Голямата актриса празнува и 70 години на сцената

Голямата българска актриса Стоянка Мутафова празнува 70 години на сцената и 97 житейски години. Навръх рождения си ден днес, царицата на комедията ще...