НОВИНИ

Четирима души са открити удавени в морето през последните два дни

Четирима души са открити удавени в морето през последните два дни. Това съобщиха от Областната дирекция на МВР-Бургас.На южния плаж в курорта "Слънчев бряг", до спасителен пост 6 е открито тяло на мъж с неустановена до момента самоличност. При извършения първоначален оглед данни за насилствена смърт не са открити.

четирима души открити удавени морето последните два дни
bnt avatar logo
от БНТ
17:10, 12.08.2018
Чете се за: 00:51 мин.
У нас

Мъжът е на видима възраст 50 - 60 години, с височина 170 см., бяла кожа, облечен с тъмен бански, със светла къса коса, без видими белези от наранявания, няма татуировки и отличителни белези.

Около 20.00 часа снощи в Районното управление в Приморско е подаден сигнал за инцидент в морето. Туристи съобщили, че видели на плаж "Международен младежки център" да се дави младеж, но докато се организират да му помогнат, той потънал. Тази сутрин тялото е открито и транспортирано за аутопсия в УМБАЛ-Бургас. Трупът е на 24-годишния С.Б., молдовски турист, пристигнал в България на 31 юли т.г.

Вчера около 20.00 часа в морето в Приморско е открит трупът на 27-годишния П.Н. от Пловдив. Тялото е намерено до пост 4 на южния плаж. Няколко часа по-рано водни спасители забелязали в морето двама давещи се, като предприели действия по спасяването им. Успели да извадят единия мъж, но втория е завлечен от мъртвото вълнение навътре в морето. Спасен е 27-годишният Ц.Н. от Пловдив, а брат му - близнак П.Н. е завлечен от бурното море. По-късно морето изхвърлило тялото му на около 300-400 м. от мястото, където влязъл да плува.

Рано тази сутрин на северния плаж в Бургас е открит труп на мъж, чиято самоличност все още не е установена. Мъжът е на видима възраст между 50 - 55 години, среден на ръст, с нормално телосложение, бяла брада, бяла коса и челно оплешивяване. Трупът е бил гол, със запретната до раменете карирана риза с къс ръкав. На дясната и на лявата му ръце над китките има татуировки. При огледа видими следи от насилие по трупа не са установени.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Във Франция неутрализираха 220 кг бомба от Втората световна война
Във Франция неутрализираха 220 кг бомба от Втората световна война
Мирела Демирева пред БНТ: Искам да съм най-добрата. Знам, че мога!
Мирела Демирева пред БНТ: Искам да съм най-добрата. Знам, че мога!