НОВИНИ

Четирима пострадаха при катастрофа на пътя Русе - Бяла

Катастрофа на пътя Русе - Бяла. Трима младежи и една жена пострадаха при сблъсък на два леки автомобила. Те са настанени в русенската болница без опасност за живота.

bnt avatar logo
от БНТ
22:24, 15.03.2016
Чете се за: 00:27 мин.
У нас

По-сериозно са ранени мъжете - единият е с черепна травма, другият – с множество наранявания, а третият – с няколко счупвания. По непотвърдена информация сред катастрофиралите е Дюк Нуамеруе – световен шампион по кикбокс и сестра му, които са с нигерийски корени.

По данни от полицията двата леки автомобила - "Алфа Ромео" и "Шкода Октавия" със софийска регистрация са се ударили челно. И двамата шофьори са млади мъже – на 25 и на 26 г. Пострадали са и техните спътници. На мястото на инцидента са пристигнали 4 линейки на Спешна помощ, които са транспортирали пострадалите до русенската болница.

С часове движението в района беше затруднено и се регулираше от пътни полицаи. Причините за катастрофата се изясняват, но най-вероятно става дума за неправилно изпреварване. Това, според статистиката, е една от най-честите причини за множеството инциденти на пътя Русе – Бяла. Само за последните пет дни това е четвъртата катастрофа.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Зеленогорски: Да отложат с година забраната за къмпингуване
Зеленогорски: Да отложат с година забраната за къмпингуване
Полицаите в Пловдив протестират отново
Полицаите в Пловдив протестират отново