Четворно убийство в къща в Каспичан. Жертвите са от едно семейство: двама възрастни, синът им и дъщеря им. Задържан за убийството е племенникът на възрастния мъж. Причината за тежкото престъпление е спор за имот.

Каспичан

Съседи разказаха, че не са виждали семейството от няколко дни. Описват ги като кротки хора. Никой не подозирил, че имат конфликт с племенника, който живее в съседната къща.

Иван Дочев: Тука се събираме, най-редовно е тука тъй. Идват с бастунките тука.
Ваня Стоянова: Снощи не са се виждали из двора. После са ги търсили и явно са се обадили на близките.

През това време ги търсила и внучката, която живее в село Мадара. След като няколко дни нямало вест от тях, тя потърсила съдействието на полицията. Заедно с униформените тази сутрин тя влязла в дома, където всички се натъкнали на ужасяващата гледка.

Маргарита Георгиева, окръжен прокурор на Шумен: За съжаление се касае за много тежък битов инцидент, данните сочат особена жестокост при извършване на деянието.
Задържаха 64-годишен мъж, заподозрян за четворното убийство в Каспичан

Задържаха 64-годишен мъж, заподозрян за четворното убийство в Каспичан

64-годишен мъж от Каспичан е задържан като заподозрян за жестокото четворно убийство в града. Той е бил съсед на жертвите. Днес в къща в Каспичан бях...

За жестокото убийство е задържан 64-годишния племенник на убития възрастен мъж. От полицията казаха, че е направил пълни самопризнания.

Ялчън Расим, директор на ОД МВР - Шумен: Въпросният човек беше установен там. В момента той оказва пълно съдействие на органите на реда.

Изяснено е, че между семейството и техния съсед е имало роднински спорове за имот.

Откриха четири трупа в частен имот в Каспичан

Откриха четири трупа в частен имот в Каспичан

Четири трупа са открити в къща в Каспичан, научи БНТ от свои източници. По непотвърдена информация, става въпрос за убийство. Служители на полицията и...