НОВИНИ

Чичото на Новак Джокович поема организацията на Sofia Open 2019

Министърът на младежта и спорта Красен Кралев проведе работна среща с новия директор на тенис турнира от сериите АТП 250 Sofia Open Горан Джокович. Той е чичо на световния №1 Новак Джокович и дълги години е част от неговия щаб. От 2009 до 2012 г. е директор на турнира Serbia Open. През същия период е и член на турнирния съвет на АТП. От 2015 г. до сега е вицепрезидент на Сръбската тенис федерация. Почетен консул на Сърбия в Княжество Монако.

чичото новак джокович поема организацията sofia open 2019
bnt avatar logo
от БНТ
15:32, 10.11.2018
Чете се за: 00:25 мин.
У нас

Кралев, Джокович, президентът на Българската федерация по тенис Стефан Цветков и вицепрезидентът на централата Огнян Илиев обсъдиха детайли около организацията на четвъртото издание на надпреварата. Джокович сподели пред Кралев имената на играчите, които са потвърдили участие до момента, като според него българските фенове ще бъдат приятно сюрпризирани и се очаква четвъртото издание на турнира да бъде най-силното до момента.

Утре министър Красен Кралев, Горан Джокович, Стефан Цветков и Кай Годхинди – изпълнителен директор на Sofia Open и официален представител на притежателя на правата Dubai Duty Free ще дадат откриваща пресконференция за Sofia Open 2019.

По-късно Горан Джокович ще наблюдава тренировка на млади български тенисисти на Националния тенис център в Борисовата градина.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Спътникови данни разкриха останки от изчезнали континенти под Антарктида
Спътникови данни разкриха останки от изчезнали континенти под Антарктида
Турция е предоставила записи за убийството на Хашоги на Саудитска Арабия
Турция е предоставила записи за убийството на Хашоги на Саудитска Арабия